Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Spojené arabské emiráty - jedinečné zážitky

Spojené arabské emiráty představují neodolatelný sen mnoha cestovatelů. Jsou okouzlující pohádkovou krajinou s křišťálově modrým mořem a bělostnými písečnými plážemi. Poznáte tady zázraky moderní architektury, odvěké kulturní dědictví Arábie i přívětivost místních lidí.

Pokud se budete chtít dozvědět něco o historii této zajímavé části světa, zamiřte do emirátu Umm al-Qaiwain. Chcete-li poznat nejzelenější z emirátů, jeďte do Ras-al-Khaimahu. Hledáte-li nádherný podmořský svět, vydejte se do emirátu Fujairah. Pokud budete chtít poznat to nej, navštivte Dubaj. V této pozoruhodné zemi na vás kdekoliv čeká dobrodružství, přepych a jedinečné zážitky.

Země se zvláštní příchutí něčeho „extra“
Dnes snad nejvyspělejší a nejmodernější stát celé oblasti, centrum mezinárodního obchodu, bankovnictví, je jednou z nejluxusnějších turistických destinací. Arabská kultura ve spojení s věhlasnými hotely, všudypřítomným luxusem a mimořádně vysokou životní úrovní dodává této zemi zvláštní příchuť něčeho „extra“. Někoho sem láká exotika s vůní Orientu, jedinečná příležitost pro skvělé nákupy, dominanta Spojených arabských emirátů - hotel Burj al Arab, někdo hledá adrenalinové zážitky a touží si zalyžovat na Arabském poloostrově nebo zahrát golf v Dubajském zázraku.

Kde nepotkáte davy turistů
Příchuť luxusu a něčeho nedostupného způsobily, že se Emiráty nestaly zemí masové turistiky. Ačkoliv většina turistů mířících do Emirátů vyhledává pobřeží, nezažijete zde přeplněné pláže. Můžete si dopřát všudypřítomnou čistotu, upravenost a úchvatnou podívanou pod hladinou. Všechna přímořská letoviska jsou skvěle vybavená a dostane se vám perfektní servis. Navíc si můžete být jisti stálostí počasí.

Zažijete bezpečnou arabskou zemi
Arabské země a jejich kultura jsou naprosto odlišné od středoevropských. Tento fakt láká a zároveň vyvolává pochybnosti. Ve Spojených arabských emirátech je vyznáván velmi přísný islám, na druhou stranu jsou zemí značně liberální vůči cizincům a přistěhovalcům. Mnohé překvapí fakt, že Emiráty patří mezi nejbezpečnější země světa. Důvodem jsou přísné zákony, dodržování islámu a možnost vyhoštění cizinců žijících v zemi. Pravidla platí i pro návštěvníky, a tak je potřeba mít na paměti, že jste sice vítanými hosty, ale musíte respektovat zdejší zákony.

Čím upoutají vaši pozornost   
Emiráty přitahují pozoruhodnostmi známými po celém světě. Nejznámějším místem těchto zázraků je Dubaj. Proslulé souostroví uměle vytvořených ostrůvků The World nebo Palm Islands, dominanta Spojených arabských emirátů, jediný sedmihvězdičkový hotel na světě Burj al-Arab, nejmodernější mrakodrapy, nákupní třídy a atraktivní hotely ohromují. V Dubaji se můžete vykoupat na jedné z nejkrásnějších pláží světa Jumeirah Beach, zalyžovat si v  lyžařské hale Ski Dubai nebo si zahrát golf na hřišti Emirates golf Club, zvaném „Dubajský zázrak“, kde hrál i Tiger Woods, a které hostí jeden z nejvýznamnějších podniků European PGA Tour Dubai Dessert classic. Zapomenout bychom neměli na místní architekturu s neodolatelným orientálním kouzlem a velmi pestrou, exotickou kuchyni, která opravdu chutná. Nevšednost, luxus a exotika jsou přesně tím, co činí Emiráty přitažlivými.

Do Emirátů za zážitky
Do Emirátů se necestuje za přírodními krásami ani památkami. V pouštní zemi plné písku a skal je nenajdete. To však neznamená, že na vás čeká nehostinná krajina. Poznáte města s neuvěřitelným množstvím zeleně i mnohá nej. Největší, nejbohatší a nejkrásnější, to jsou nejčastěji používaná slova ve spojení s Emiráty. Otevírá se vám velmi moderní země s téměř nekonečnými možnosti pro prožití jedné z nejúžasnějších dovolených.

Nabídli jsme vám inspiraci pro poznání jedinečné části světa. Chcete-li se dozvědět více, nabízíme stránky www.dovolena-info.cz, kde naleznete informace o zajímavých místech, získáte tipy pro cestování a můžete nahlédnout do fotogalerie.

Pro ty z vás, kteří čekáte s výběrem dovolené na poslední chvíli, máme atraktivní a bohatou  last minute nabídku. Nenechte si ujít zajímavé slevy.   

Golfistům přinášíme informace o golfových hřištích a možnostech golfové dovolené ve vyhlášených destinacích na stránkách www.golf365.cz.

Nechte se inspirovat a využijte spolehlivý servis při výběru dovolené, denně aktualizovanou nabídku kvalitních a ověřených zájezdů a možnost pohodlného vyřízení přes internet od rezervace až po platbu. Při cestování s námi je samozřejmostí garance shodné ceny a zachování všech výhod včetně slev a bonusů jako u cestovních kanceláří.

A navíc, své stálé zákazníky odměňujeme. Nakupte svou dovolenou u nás a získejte slevu na další zájezdy. Objevíte příjemný svět cestování s eTravel.cz.

- PR článek -

eTravel.cz
Slavíkova 1744/22
708 00  Ostrava - Poruba

Tel.: 596 915 233, 511 511 311, 221 221 331
etravel@etravel.cz
www.etravel.cz

Článek byl zobrazen 4 786 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Egypt | Turecko | Chorvatsko | Itálie | USA | Řecko | Rakousko